30 éve működő családi vállalkozás

Hollik Gabriella vagyok, 15 éve én vezetem apartmanházunkat, de már kiskorom óta gyűjtöm ebben a házban a tapasztalatot, és hiszem, hogy felismerem mire van szüksége a vendégeimnek, talán emiatt is van egy széles törzsvendégkör, akik sűrűn visszatérnek hozzánk, és mi nagyon hálásak vagyunk értük.

Hollik Apartmanház Balatonfüred

Történetünk

Apartmanházunk története 30 évre nyúlik vissza, amikor a nagyszüleim rengeteg kétkezi munkával felépítették. Emlékszem még kislány voltam, és én is vertem be a szögeket. Nagyon büszke vagyok rá, hogy azóta is teljes mértékben családi vállalkozásként működünk.

Nagyitól megtanultam, hogyan kell takarítani, milliónyi ágyat húztam át tizenévesen. Apu csinálta a reggelit, a tojást a mai napig úgy sütöm, ahogy akkor ellestem.

Immár 15 éve, hogy én vezetem a házat, ami rengeteget változott, fejlődött, de mégis őrzi a család minden tagjának keze nyomát.

Nekünk vendégeink kényelme a legfontosabb

A felújításban most már az én kis családom segédkezik, szerencsémre a férjem kitűnő szakember, ez látszik is mindenen, amihez hozzáér.

Ennek köszönhetően ma egy modern, kényelmes, praktikus apartmanházunk van, ahol a legfontosabb a vendégek kényelme, hogy ott legyünk, ha szükség van ránk, de ne legyünk útban senkinek.

Törekszünk a rugalmasságra és arra, hogy semmi se rabolja az idődet, ha minket választasz pihenésed színhelyéül. Figyelünk az igényeidre, legyen szó speciális reggeliről, vagy arról, hogy csak az éjszaka közepén tudsz érkezni, mindig törekszünk a megoldásra.

Remélem a te bizalmadat is elnyerjük, és kedves ismerősként fogadhatunk újra és újra, mert aki egyszer jól érezte magát nálunk, a statisztikák alapján visszatér.